INTRODUCTIE

De eerste afspraak is altijd vrijblijvend. Ik vind het heel belangrijk dat het “klikt” tussen u en mij, we nemen dan door wat de wensen zijn, en leg ik u uit hoe ik verder te werk ga. Een uitgebreid inventariserend gesprek vooraf is de voorwaarde om tot een goed eindresultaat te komen.

Na een positief besluit werk ik het advies uit naar een totaal concept. Ik presenteer u het gehele traject met bijbehorende werktekeningen, materialen en kleurmonsters. Zowel het opbouwen vanaf de grond als het stylen met accessoires kan u uit handen worden genomen. Alles blijft natuurlijk in overleg met de klant gebeuren.

Ik merk dat mensen het prettig vinden als iemand de zorgen uit handen neemt, om samen beslissingen te nemen. In goed overleg komen we vaak tot uw droominterieur. Ik hoop vooral mijn enthousiasme over te kunnen brengen want niets is leuker dan iets moois te kunnen verwezenlijken.

Niets is zo belangrijk als je thuis te voelen in je eigen huis. Voor mij zijn comfort en functionaliteit erg belangrijk. Een combi van strak & warm, het mixen van stijlen, landelijk, klassiek, oud en nieuw. Het is niet de bedoeling om in een showroom te leven, Ik probeer er ook voor te zorgen dat een woning een persoonlijkheid krijgt; de details moeten kloppen!